LetterBox je vaš opunomoćenik za primanje pismena.

Naš je cilj pružiti sigurnu i pouzdanu uslugu za primanje pismena u Hrvatskoj. Važno je da sve fizičke i pravne osobe uredno primaju pismena kako bi ostvarili pripadajuća prava.

LetterBoxDruštvo za primanje pismena omogućava urednu dostavu pismena za sve fizičke i/ili pravne osobe koje nemaju prebivalište/sjedište u Hrvatskoj. Pismena su preporučene pošiljke koje u posebnim omotnicama šalju sudovi, državna tijela i osobe s javnim ovlastima. 

Naša je vrijednost prisutnost na tržištu od 2013. Klijenti su naši dugogodišnji suradnici i partneri. LetterBox je poslovna ideja koja je nastala zbog potrebe tržišta, a ostvaruje se u cjelokupnom pristupu poslovanju, partnerima i kolegama.

“Letterbox je nevjerojatna stvar! Sadrži apsolutno sve ono što vam može zatrebati u poslovanju! Brzi su, nevjerojatno jednostavni za korištenje i daleko bolji od postojećih usluga virtualnih ureda!”

Renato O.

Officebox je više od vritualnog ureda!

Uzeli smo koncept virtualnog ureda i specializirali se u administiranju vaše pošte. Na taj način dobili smo pouzdanu, sigurnu i ozbiljnu uslugu za vaše poslovanje. Officebox je inovativana i jedinstvena usluga u Hrvatskog koja će vam omogućiti da se vi bavite vašim busnissom dok se mi brinemo o vašoj administraciji. 

SeaBox administraciju

prepustite nama!

SeaBox je usluga koju koriste vlasnici plovila koji nemaju prebivalište u Hrvatskoj, a žele svoje plovilo, brodicu ili jahtu registrirati u hrvatski upisnik brodova.  Korisnici usluge mogu biti i fizičke i pravne osobe vlasnici plovila. Uz jednostavno i brzo imenovanje, SeaBox prima sva pismena vezana uz vašu brodicu te vam pruža administrativnu podršku tijekom registracije. Umjesto da skupljate puste papire, dokumente i zahtjeve – kontaktirajte nas i u jednom potezu, jednostavno i putem interneta napravite sve izmjene u upisnik brodova koje vam trebaju za vaše plovilo. 

Što je naša usluga OfficeBox?

“There are endless use cases and reasons for small businesses, startups, and entrepreneurs to take advantage of LetterBox services. They helped us with Administration so we could focus on our work!”

Renato O.Marketing Agency

“LetterBox is known for their outstanding flexible pricing plans and only providing the services you need. We are fullfiled!”

Maximilian A.Capitan

LetterBox je puno više od virtualnog ureda.

LetterBox je puno više od virtualnog ureda.

LetterBox je puno više od virtualnog ureda.

LetterBox je puno više od virtualnog ureda.

LetterBox je puno više od virtualnog ureda.

Mi smo uz Vas!

Mi smo uz Vas!

Mi smo uz Vas!

Mi smo uz Vas!

Mi smo uz Vas!

OfficeBox – cjenik

Startup

Za primanje 10 posiljaka (obične i preporučene)

250€

Grow

Za primanje 30 pošiljaka (obične i preporučene)

380 €

Big Sky

Za primanje 100 pošiljaka (obične i preporučene)

700€

Unlimited

Neograničen broj primljenih pošiljaka

1.300 €

Prijavite se na naš newsletter

Newsletter ENG